TREBALLEM AL COSTAT DE GRANS MARQUES

SERVEIS OFICIALS

SERVEIS

BWP Trapaco

 En 1978 és fundada Trailer Parts i Components per D. Jakob Esser. Des dels seus començaments, el seu fundador buscava la comercialització de components per al vehicle industrial que compliren amb els més alts estàndards de qualitat. És per això que, *BPW *Trapaco ha sigut pionera en la importació i compta hui amb una àmplia presència en el sector del remolc i semiremolc, donant cobertura i assistència als mercats espanyol i portugués.

SERVEIS

Haldex Group

Haldex és un fabricant líder de sistemes de frens i solucions de suspensió pneumàtica fiables i innovadors que milloren la seguretat, la dinàmica i la durabilitat dels vehicles pesants. Els clients de Haldex són principalment grans fabricants de camions, autobusos i remolcs a Amèrica del Nord, Europa i Àsia. En el mercat de recanvis, Haldex ofereix recanvis i serveis a distribuïdors, tallers i grans empreses de logística. Haldex es va fundar en Landskrona en 1887 i des de llavors s'ha destacat pel seu innovador treball de recerca i desenvolupament que ha creat solucions tecnològiques innovadores per a vehicles. El desenvolupament actual de la companyia se centra en la seguretat i el futur dels vehicles pesants elèctrics, autònoms i connectats. 

Las operaciones de Haldex son globales, con más de 2200 empleados repartidos en 19 países. 

SERVEIS

KRONE

Una qualitat de producte exemplar a un preu just, una capacitat innovadora extraordinària, una mentalitat de servei reconeguda i la proximitat al client: aquestes qualitats defineixen l'historial d'èxit de l'empresa familiar *Krone. 

Com va començar tot: 

En 1906 l'expert forjador *Bernhard *Krone i la seua esposa Anna tenien una xicoteta explotació agrícola i una posada en *Spelle. Per això, van abandonar el seu domicili en *Ochtrup, on *Bernhard *Krone havia treballat des de 1897 com a ferrer autònom, i es van mudar a *Spelle. Mentre Anna *Krone s'ocupava de la granja i la posada, *Bernhard va muntar en *Spelle una forja de llogaret. La seua destresa manual es va conéixer ràpidament i entre els seus clients no sols va haver-hi grangers de *Spelle, sinó també de poblacions pròximes. La segona generació també va demostrar una gran habilitat i una enorme capacitat d'innovació i va presentar ràpidament les seues pròpies construccions. Mentrestant, la cartera de comanda era tan bona que se superaven les capacitats de l'empresa en *Spelle. En 1963, es va comprar un terreny en *Wertle en el qual es va fundar una filial. Ací *KRONE va iniciar la producció de remolcs agrícoles, carros de plataforma i remolcs basculants. A causa del desenvolupament descendent de les vendes de remolcs agrícoles, en 1970 es va decidir canviar la producció de la fàbrica de *Wertle a remolcs i semiremolcs per al transport de mercaderies per carretera. Es comptava amb la competència en la producció, així com els coneixements de compres per a remolcs, i el mercat de vehicles i contenidors de transport per al transport per carretera estava en plena expansió. Així va sorgir el segon pilar: la producció de vehicles utilitaris. Entretant, la quarta generació va assumir la direcció de l'empresa, però els valors de *KRONE van romandre inamovibles: El client, el treballador i la companyia. En aquest ordre. 

SERVEIS

First Stop

*First stop és la xarxa paneuropea especialista en el canvi de pneumàtics amb 18 anys d'experiència. Actualment, compta amb més de 2.000 centres en 25 països de tota *europa. Aquest impressionant creixement ha tingut sempre un objectiu: oferir als seus clients el millor servei, els millors productes i consells sobre pneumàtics. Així que, quan es tracta de pneumàtics, *First Stop és la teua primera opció.
Muntatge i canvi de pneumàtics com a principal element de seguretat.

Els pneumàtics són el principal contacte entre el vehicle i la carretera, per això, s'asseguren que comptes amb els pneumàtics adequats per al teu vehicle. D'aquesta manera podràs reaccionar correctament davant qualsevol situació, garantint així la teua seguretat i la de la teua família en la carretera. Ofereixen una completa gamma de pneumàtics i compten amb els principals fabricants (siga com siga el seu pressupost) a fi d'oferir-te la millor opció segons les teues necessitats.

En els seus centres, no sols s'ocupen dels serveis associats als pneumàtics, sinó que també ofereixen un complet programa de manteniment de l'automòbil. Els seus professionals reben formació en profunditat sobre canvi d'oli, el canvi dels amortidors, frens, bateries, fuites, aire condicionat i diagnosi electrònica del vehicle, entre altres.

SERVEIS

Webfleet Solutions

*Webfleet, anteriorment *TomTom *Telematics fins a l'1 d'octubre de 2019, és un dels proveïdors líders de solucions de telemàtica, dedicades a la gestió de flotes, telemàtica per a vehicles i serveis per al vehicle connectat. La seua solució de Programari com a Servei *Webfleet és utilitzada per petites i grans empreses per a millorar el rendiment del vehicle, estalviar combustible, ajudar als conductors i augmentar l'eficiència de les flotes en el seu conjunt.

A més, *Webfleet proporciona serveis per a la indústria d'assegurances, de lloguer i lísing, importa daures d'automòbils i empreses que s'adapten a les necessitats tant del negoci com dels usuaris. *Webfleet compta amb més de 50.000 clients a tot el món i dona servei a conductors en més de 100 països, oferint-los la xarxa de suport local més fort de la indústria i la més àmplia gamma d'integracions i aplicacions de tercers de sectors específics.

Els seus clients es beneficien tots els dies del més alt nivell de seguretat, qualitat i disponibilitat gràcies a la seua certificació ISO 27001:2013 de serveis autoritzats, auditada de nou al novembre de 2018. *Webfleet forma part de *Bridgestone *Europe *NV/SA (“*Bridgestone”), subsidiària de *Bridgestone *Corporation, companyia líder en solucions avançades i mobilitat sostenible. *Bridgestone opera en 38 països de la regió *EMEA, amb algunes de les fàbriques més avantguardistes d'Europa, la tecnologia més avançada del món i líder en inversions en R+D.

SERVEIS

SOLODUERME

En SoloDuerme portem molt temps fabricant matalassos per a camions oferint productes de qualitat. La prioritat és donar un servei excel·lent al millor preu possible. Comptem amb el nostre departament de R+D per a oferir productes que garantisquen l'excel·lència, ja siga un matalàs per a llitera de camió o un estupend llit de cabina camió.

Ens dediquem a la venda de matalassos per a camions de totes les marques, des del matalàs per a camió *DAF en els models XF105 i XF106, matalàs per a camió *Volvo en els models *FH *BJ 2012, *FH *BJ 2013, *FH *BJ 2017 i *FH *Globetrotter, matalàs per a camió Mercedes en els models *Actros MP1, *Actros MP2, *Actros MP4 i *Atego, matalàs per a camió *Iveco en el model AS440, matalàs per a camió Man en els models *TGS, *TGA *Fahrerhaus, *TGX *Mit-*Ecke, *TGX *AB 2008 o TG410A, matalàs per a camió *Scania en els models R210 i R480 i matalàs per a camió Renault en els models *Magnum, *Premium *450Dxi, *460Dxi o T-*High. Així mateix, disposem de dos models *standard per a camió, GEN720 rectangular i GEN820 amb tascó central.

D'igual manera, anem ampliant la nostra base de dades de matalassos fabricant matalassos a mesura per a camions, no ho dubtes i cerca el teu model de camió. Si no ho trobes, envia'ns una sol·licitud a través de les diferents opcions com a whatsapp, per mail o a través del formulari de contacte. Estarem encantats d'oferir-te solucions.